vasárnap, július 28, 2019 HÍREK 230
Jó hír az intézményeknek! Már rendelhető az...
vasárnap, augusztus 26, 2018 HÍREK 448
Szeptembertől folytatjuk az...
kedd, augusztus 07, 2018 HÍREK 596
Ha most kér bemutatót, jár hozzá a vadonatúj...
szerda, július 18, 2018 HÍREK 3755
Megérkezett a KORBO kreatív építőkészlet óvodák...
Jó hír az intézményeknek! Már rendelhető az elektromos ceruzahegyezőgépünk, amely szeptember 1-ig történő megrendelés esetén akciós áron kapható.
Mindannyian tudjuk, hogy milyen sok időt kell a ceruzák faragására fordítani kivétel nélkül minden csoportban. Akár a ped. asszissztens, akár a dadus, akár az óvodapedagógus hegyezi a ceruzákat, ezeket az értékes perceket tölthetné a gyerekekkel is. Ha áttér az ovi az elektromos ceruzahegyezőgépre, nem lesz senki keze vízhólyagos a kényelmetlen hegyezőtől, nem kell a túlfaragástól kitört hegyek miatt bosszankodni, nem kell a szemetes fölött órákig görnyedni, és sorolhatnánk, nyilván mindenkinek vannak személyes történetei a ceruzahegyezésről.
A hegyezőgép 12.500 Ft-os áron rendelhető.  

Szeptembertől folytatjuk az időpont-egyeztetéseket intézményi bemutatóinkra. Ha szeretné, hogy az Ön intézményét is minél előbb fölkeressük, kérjük jelezze. Ezt megteheti a Játékbemutató fülre kattintva, vagy a Kapcsolat fülön található bármelyik elérhetőségünkön, illetve megadhatja elérhetőségét a jobb alsó sarokban található élő chat szobában. Ha esetleg nem vagyunk a számítógép előtt, amint lehet, megkeressük Önt.

A játékbemutató alkalmával ajándékba adunk egy 18 darabos KORBO készletet, hogy ki tudják próbálni az új játékunkban rejlő lehetőségeket.

Megérkezett a KORBO kreatív építőkészlet óvodák és iskolák számára!

A gyerekek elképzelnek, megterveznek, majd a fogaskerekek segítségével megépítenek egy kis karral forgatható szerkezetet, vagy gépet. A KORBO TECHNIK - amely további speciális elemeket is tartalmaz a bonyolultabb szerkezetek megépítéséhez - kiválóan alkalmas iskolákban a technika és a fizika tanításához is.

 

korboYoutube

 


Ha most kér bemutatót, jár hozzá a vadonatúj KORBO építőjáték ajándékcsomag.

plane kicsi